dagen då allt tungt flyttas från Mormor

Hej alla läsare vi kör väl direkt? Jag har idag varit ensam massa hjärnskada hindrar tyvärr mig att bära tunkt, men Mormor, hennes syster och Mamma hjälptes åt för min skull. Då förlåt är ett ord som är bannat här så kommer nu ”hjärnskada” hoppas ni inte stör er lika mycket på det?? Med all denna hjälp är jag sjukt tacksam. Kommer även på min personliga Facebook ett inlägg också. Men utan dessa hjältar så skulle det vara omöjligt. Har även blivit tipsad av Mormor att skriva ”konstiga transporter aktiebolag” antar eller vet att det är efter alla köp förr från folk i olika städer. Vi har bland annat transporterat en kökssoffa på ett biltak självklart med boxer stolpar eller vad det heter?

Bromma buss är ett bussbolag i Stockholm, med hyres trafik heter inte så. Men är ett företag som Mormors syster äger. Och behöver ni en buss exempel för en resa med ditt Företag eller ni kanske är många av annan anledning? Tveka inte att höra av er då till Bromma buss. Är självklart inte sponsrad eller har inget samarbete med dom! Ingen har tvingat mig att skriva detta.

När allt var klart då var klockan typ 17:30 för att nämna dom bärde även en tung soffa! Så är inte förvånad att det tog 5 timmar nästan 6. Dom började straxt efter 12.

Ni får ladda ner filmen lättast så. En liten edit, från hur tomt det var efter.

När vi var klara iallafall. Så åt vi på Burger och Beer i Enköping skön avslutning på denna dag. I och med att jag är ny piercad så dricker jag bara alkohol fritt. Så en cola zero efter maten vart bra för mig. Men riktigt gott men inte lika gott som hamburgeriet. Men skönt att få lite mat i magen. Inte dålig mat heller!

För att nu avrunda allt så hejdå och självklart ett sista stycke.

Tack att just du läste, och allt kan hända! Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *