Lite sjukhus minnen och min dag

Jag är helt slut, kanske inte så konstigt? När jag tänker på allt jag har gjort är det inte direkt skumt att svetten sprutade? Självklart tog jag pauser (sen hjärnskadan kom till mig, så orkar jag inte lika mycket) men nu ska jag berätta såklart! Idag har jag packat ner läsk och snus eller flyttat låter bättre. Mormor packa ner! Och min dator är nerpackat. Skönt att ha sånt klart! Redan igår kväll packa jag ur min 115l cola kyl. Så har legat i hårt! Nu lite förtjänt vila jag fokuserar då på detta så ni har något att läsa. Men kan konstatera är i överlag i fas inför flytt i morgon.

⛔️ Innan jag börjar här, detta är opassande för folk under 🔞 att läsa! Resptera det. Och stäng ner bloggen nu, om du ej har ålder inne! Vissa saker kan vara känsligt! Och läs på egen risk. 🔞⛔️

Lite om sjukhus tiden för att det inte ska bli lika kort som igår. Minnen som jag kommer ihåg mycket är halisar för att förklara för folk som inte vet vad halisar är, Hallucinationer är de sinnesintryck som du kan uppleva under en psykos. Du kan till exempel höra röster eller ljud som ingen annan hör. Du upplever dem som verkliga, fast det inte stämmer med verkligheten. Ibland går det att känna igen rösterna, men de kan också uppfattas som främmande.

Om jag ska berätta mina upplevelse eller vad jag trodde. Började med har redan skrivit om det. Jag trodde jag var fast I en mardröm. Jag trodde när ambulans hade kört mig till Uppsala att infektion avdelningen på Akademiska Sjukhuset skulle döda mig, jag led helt enkelt av halisar och hjärn spöken. Jag kommer ihåg en specifik gång försökte fly och en läkare hindra mig från att öppna en dörr till balkongen sjukt stark. Jag försökte ta mig ut. Jag kanske skulle hoppat? Vad vet jag idag egentligen? Och när inte det gick så tror jag ej säker här, att jag gick till huvud ingången hade ju memorerat dörren ut från avdelningen. Så försökte ta mig ut där. Men läkaren igen hindra mig. Då vart jag argsint bankade bland annat huvudet i dörren. Och efter en liten stund fatta jag att dom försökte ge mig en spruta lugnande. Så började bita folk runt mig i armar. Detta kanske är olika gånger? Men jag minns allt som en gång. Efter allt det, så ringde avdelningen efter vakter. Jag var ju rabiat? Till slut när vakter kom och tog mig till psyk. Så höll några vakter fast mig i en säng. Och jag fick en spruta lugnande! Gjorde inte ont knappt. Men bra att vakter höll fast mig. Jag försökte med rå styrka ta mig loss! Men efter var det lungt. Jag somnade till slut i en sjukhus säng.

Drömmar då? Efter som jag hade covid så var drömmar starka och verkliga. Engång drömde jag att jag var någon stans och en humor kille jag tittar på väldigt mycket och han har gjort en del låter, han tittade på en konsert och han träffade gärna fans artist som spelade såg jag aldrig men träffade humor killen och han var typ 4 meter lång. Efter så gick jag in i ett köp center där dom sålde droger (för att förtydliga avskyr droger) och köpcenter var uppdelat i nivåer. Desto högre upp man var så såldes mer illegala varor och desto högre desto svårare att andas. Först var jag med vänner på toppen. Sen helt plötsligt var jag halv vägs ner, med en sköterska. Då jag egentligen knappt kan gå, sköterskan skulle hjälpa mig. Var ofta jag hade såna här drömmar och vaknade alltid i panik och ropade på hjälp. En annan dröm jag tar upp denna men sista kan annars skriva i dagar! Detta var i Enköping på Lassarettet här innan ambulans körde mig till Uppsala var bara en transport så inget akut! Men tillbaka till drömmen, jag drömde att jag gick med en annan patient först till bresand bad & camping även massa hus finns där utanför Enköping i verkligheten! Sen gick vi till Skolparken och i skolparken så satte vi upp massa planka.nu klistermärken. Jag visste hur man fick gratis påsar. Så fixade 2 tidigare. Sen när vi var klara I skolparken så vaknade jag. Detta var bara drömmar men för mig då var det verklighet.

Skulle inte ta mer drömmar då skulle detta aldrig ta slut, men nu vet ni lite mer om min sjukhus tid.

Tack att just du läste och hoppas alla får en bra helg. Hoppas dom som läser detta är över 18? 🚫🔞🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *