Rehab avklarat för idag, vart lite annorlunda minst sagt

Hej vill börja med att skriva detta kunde lösas bättre! Jag rekommenderar inte någon att bara gå från ett besök!

Nu kör vi var redan igår nervös inför idag, började med på rehab och värma upp på en träning cykel i 6 minuter Uppvärmning är viktigt! Men jag var nyvaken. Cykel motstånd var för tok för lätt så höjde lite i taget. Jag gick in skulle kanske skrivit det i början med svajigt men ändå okej humör till sjuk gymnaster. Men det verkade inte räcka idag? För när mina 6 minuter var avklarat. Så gick jag till stora vänt rummet. Jag lämnade bara och gick. Inte mitt stoltaste drag, men så var det. Jag vart nog stressad samtidigt smsa polisen mig.

Jag är vittne till en privat sak bara. Inget jag tänker ta upp här. Men nog om det. Mer om rehab.

Efter styrde Mormor upp att jag skulle träna motorik med en. Osäker på vad människan har för bemärkelse. Men det gick bra, är otroligt glad att det gick så bra.

jag efter första besöket fick vänta en timme typ. Under tiden åt jag lunch och lite annat. När allt sånt var klart. Så gick vi till ett lugnare och behagligare väntrum. Ni får rehab bilder i en klump.

Efter vi var klara på rehab bjöd Mormor mig på tacobar i Gränby staden. Himla gött! Kan inte med ord förklara hur gött det var. Okej driver lite men gött ja visst! Tack Mormor.

Efter hårt slit idag orkar jag inte ens duscha tur att ingen ska krama eller gosa med mig!

jag utan keps🤣

Tack att just du läste och hoppas alla får en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *