Lång dag, varit själv I många timmar

Hej alla hoppas ni får en bra start på veckan! Nu till varför jag var själv, Mormor och flera andra hämtade en säng till mig. Jag behövde ny säng av privata skäl och att det var hästen säng hur jäkla bra var inte det? Men iallafall var själv typ 4 timmar. Mig gick inte någon nöd på. Jag jobbade med mitt projekt att rensa och sortera upp över 10000 mycket mer vet inte exakt, filer i gamla backupen nu vill jag kunna gå in i album och veta typ var allt är.

Hör ju inte till talsvårigheter men ville ändå berätta. Ni kan utan information inget om min resa veta. Men jag kan inte alltid tjata om rehab och framgångar. Ni får veta direkt när det händer grejer! Jag lovar här får ni veta allt. Om ni ändå undrar något så skriv till mig. Använd ikonen jag visar på bilden.

Och en bild till från min nuvarande dator hörna.

Utöver allt detta så fick dagen eller typ middag tid efter jag varit själv så länge ett bra avslut. Åt hemma hämtad chopchop Spice chicken med lime och bas ris. Sjukt gött! Så ensam var helt klart värt. Jag kan inte hjälpa till att bära, jag har en hjärnskada och kan ibland tapa balans medmera. Så för mig går bärande bort. Men ni flesta läsare vet nog om att jag lider av en hjärnskada. Men om ni inte visste, så vet ni nu inte lätt att veta om ni är nya. Jag vill bara vara bara berätta läget för nya läsare.

Tack att just du läste och hoppas just du får en bra start på veckan. 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *