Dagens ämne fast i en mardröm

Jag vill börja med följande saker är sant men jag kanske inte förstod det då. Saker jag idag ska ta upp är från sjukhus tiden i början. Vid en hjärninflammation kan mycket hända i huvudet!

Nu kör vi igång, jag vaknade I en sjukhus säng och trodde jag var fast I en mardröm allt jag gjorde krävde sån brutal kroppstyrka. Och rätt som det var kom sköterskor in för att ta blodprov etc. Jag tänkte ofta under denna tid hur ska jag vakna? Minns specifikt en sak jag gjorde en gång höll väl på typ 15 20 minuter men att koppla ur ett hjälpmedel gåbord typ vet inte vad det heter. Sladden var dragen ovanför mitt huvud i sjukhus sängen. Jag koppla ur den till slut, och försökte smitta. Jag kom till ett väntrum och ramlade vad som hände direkt efter Minns jag inte, men minns en sköterska som sa såhär efter ”du kan ju inte ligga här du skrämmer ju folk”. Men för mig var det ett rop på hjälp. Och någon dag innan om jag ska hoppa bakåt lite så, gick jag från sjukhus sängen till fåtöljen typ 2 meter i mellan minns inte riktigt fick självklart hjälp då av en sköterska. Och hon skulle ta blodprov men svimmade lågt blodsocker tror jag minns inte riktigt? Vet ärligt inte om det var när jag trodde jag var fast i en mardröm. Men det tär så mycket på ens psyke. Att tro det.

Nu har ni fått lite mer från sjukhus tiden. hallucinationer och sjuka saker tar vi i ett inlägg framöver. Följ min blogg och läs dagligen för exakt sånt här & mycket annat om min dag medmera.

Vill veta vad ni tycker om skrivning här med mera fritt fram att kommentera men vid hat medmera, så kommer jag inte godkänna. Så kommer inte er kommentar upp under 24 timmar så är den nog nekad. Jag är öppen för kritik. Men håll det på en bra nivå.

Tack att just du läste och ha en fortsatt bra söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *