En dag i Västerås bland annat

Jag vill börja med förlåt vet att några inte tycker om ordet, men för sent inlägg. Jag har gjort massa annat glömdes helt enkelt bort.

Men till dagens ämne, Eddie från farmen hoppas det är okej att nämna hans namn? Bjöd mig på en hamburgare hur stort är inte det? Utöver fick jag såklart nya minnen i huvudet. Bilder ni får se idag är fotat av Mormor (namn anonymt) ger henne lite extra kärlek. Jag står för en bild bara. Men iallafall mycket iallafall men ändå, jag träffade Eddie från farmen och gjorde bland annat video med honom. Och fick komma ut, fick luft. Utöver så åt jag idag storböendenas storbonde med kungens fries. Var sån jävla hetta i munnen så fick ibland pausa. Men sjukt jävla gött. Rekommenderar igen om ni åker förbi Västerås ät på Hamburgeriet I kopparlunden ni kommer ej ångra er. Jag har noll samarbete eller är inte sponsrad för den delen men vill kan vara värt att nämna!

utöver är det dags för ny poll. Var ju något inlägg sen senast. 🍔🍔

Tycker ni om hamburgare?

View Results

Loading ... Loading ...

Tack att just du läste trevlig söndag. 🤗

1 svar på ”En dag i Västerås bland annat

  1. Hannas krypin Svara

    Nej jag tycker inte att man ska behöva säga förlåt för att man inte kunnat blogga. Du skriver ju när du vill och kan. 😀 Vad snällt att du blev bjuden på hamburgare. Tror absolut att det är okej att du nämner hans namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *