nog är min chaufför och hjälp reda man kan nästan säga vad som för mig Mormor

Hej alla! Vi började med att Mormor pumpa däcken hon har pyspunka så en vardag för mig helt enkelt. Nästan så man kan säga okq8 ett andra hem. Men det är bra man behöver inte hämta en tung pump på okq8 så nog är det bra. Jag brukar bara sitta i bilen under tiden. Men idag togs ett kort, jag brukar ju ignorera det.

Sen var vi förbi min lägenhet, mycket är skillnad nu. Men jag ser nästan bara positivt på allt. Nu får jag chansen att bestämma själv. Mycket kommer säkert bli skillnad. Men iallafall skönt att åka förbi ibland bor inte där just nu. Bor på hemlig adress. Men ibland behöver jag lämna saker etc. Idag frös jag in nikotin shottar för att dom inte ska bli dåliga. Inte min rullator.

och efter var vi in på Ica bild finns dock inte på det. Men vi köpte lite hem. Där jag bor nu. Inte till min lägenhet såklart. Jag flyttar hem typ 1 mars. Men inte går det nöd på mig. Men ja nu vet ni lite planer. Inget är huggit i sten. Men ni får veta mina planer lite iallafall.

Ni kanske undrar hur jag som hjärnskadad individ avslutar en ut flykt som denna? Ja idag åkte vi ner på torget, sjukt halt men fick ju träna benen. För att passa på att köpa churros Nutella. Av Jafaris donuts. Gott ja visst. Nyttigt? Nej. Men jag var värd att skämmas bort. Då jag fick en mardröm start på denna vecka. Nog om det, tänker inte terra er. Om ni vill veta mer? Så är mitt tips läs bland annat gamla inlägg här. Förra och för förra. Inte förföra asggarv. Nu kanske jag ska vara seriös? Lite bilder iallafall, då jag åt churros.

Nu väntar jag på pannkakor, en är inte torsdag slut. Mycket kvar. Men ack vad jag älskar torsdagar. Nu kommer en gammal bild. Mest för att det är torsdag.

Tack för denna gång vi syns nog snart igen här. Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *