ligger på sjukhus igen. Nu kortisol brist.

Jag tål inte sjukhus men igår hämta ambulans mig (var inte prio 1). Spydde ut alla mina mediciner. Jag var rädd att det någon gång skulle ske. Jag fick kortisol svikt. Kunde inte ens ligga ner svimmade nästan då. Men denna blogg handlar inte om min akromegali. Men för mig är det viktigt att informera allt. Nu mår jag bättre ligger fortfarande på sjukhus. Men hoppas jag blir utskriven snart. Skulle nog själv säga jag är frisk. Men jag är inte en läkare.

Men till något roligare. Jag hoppas på att snart bli utskriven. Jag väntar på att äta semla. Jag tycker faktiskt det är ett bra mål haha. Så fort jag är ute har jag blivit lovat att åka till ett café och köpa. Så nog har jag mål. Men hoppas ideligen detta går bra idag.

Tack att just du läste kram och se till att inte skada er eller bli sjuka.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

1 svar på ”ligger på sjukhus igen. Nu kortisol brist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *