En söndag all sin prakt.

Vill börja med ett förlåt vet inte vad jag ska skriva. Då mycket personligt har hänt idag så väljer jag ett bild löst inlägg hoppas ni förstår.

I helgen iallafall avgick en party kryssning X-cruise jag har med lite story bakom beslut. Jag har tackat nej till att delta just nu, tänker på hälsa och så mycket mer. Men ja det var tufft att se vänner festa och ha kul. Men samtidigt vet jag det kommer en dag då jag iallafall är 90% frisk. Då kommer jag delta kommer nog få ragga upp 3 nya vänner att dela hytt med. Då mitt tidigare gäng nu är fyra utan mig. Men ja vad gör det? Jag kommer ändå umgås 24/7 med dom. Ja klart vi ej kommer vara klistrade, men umgås mycket.

Om vi ska gå in på annat då? Vänner, familj och släkt som känner till vad som hänt. Jag vill bara smita in i texten det är privat kommer ej nämna vad och namn för allas skull. Jag är idag kanske helt känslokall. Mycket har hänt. Jag vet ärligt inte hur jag ska skriva utan att råka säga för mycket. Så jag hoppar över detta stycke.

Övrigt denna söndag då? Vi var till öob, okq8 och Mormor tanka på ett annat ställe inte okq8. Kort och gott min söndag hoppas andra har haft en toppen helg? Hellre att ni får detta inlägg än inget.

Film / serie tips

[movie imdb=”tt0232500″]

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *