En dag med Västerås besök och lite annat bland annat mello mys

En dag full med äventyr igen, kul när man gör något. Är inte kul att bara sitta hemma, så kul när det händer grejer eller man kanske ska säga göra saker. Vi började med i Västerås med att äta på hamburgeriet Eddie från farmen kände direkt igen mig? Ny stammis? Ja visst, om man frågar mig. Är så jäkla gott med hamburgeriet hamburgare. Rekommenderas starkt och varmt för alla jag är inte sponsrad kanske lika bra att säga det igen. Jag vill vara sponsrad av hamburgeriet eller samarbete men inte riktigt där. Men åker ni förbi Västerås rekommenderar jag det.

Efter åkte vi till ett ställe som heter Eko i Västerås. För att fylla på mitt lager. Och Mormor behövde lite därifrån. Man kan nästan kalla det lilla gekås. Sjukt stort. Går man in där kommer man aldrig ut tomhänt. Och jag får träna på att gå deluxe där inne. Steg är ni nog nyfikna på enligt mobilen klockan har varit urladdad sen i natt får gå på mobilen. 1301 steg. Jag kommer även här bjuda på bilder.

När man trodde det var slut? Nej kommer mer nu. Nu i skrivande stund så äter vi chips och kollar mello. Inte favorit men funkar. Jag vill hänga med när folk pratar om melodifestivalen. Ni kanske förvänta er ett långt stycke men tyvärr inte.

just fan glömde en bild har nämligen fått min nya cola kyl. Kul med nyhet i min inredning.

Film / Serie tips

[movie imdb=”tt0463985″]

Tack för att just du läste, trevlig helg nya som gamla läsare.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *