Fika men ingen bild bild på Dinners fika och Solglasögon ute

Idag var vi iallafall först till Öob, sen lite ärenden på stan mellan efter Öob var vi förbi okq8 Mormor behövde fixa luft i däcken. Men efter okq8 så åkte åkte vi ner till Sparbanken är något fel med senaste hemtjänst fakturan. Men efter det gick vi till Ica för lite inhandling. Till slut avsluta vi med en fika på Dinners.

Igår glömde vi / jag lite bilder tyvärr inga bilder från idag. Men hoppas ni klarar er? Iallafall här kommer dom förlorade bilderna från igår.

I morgon väntas nytt äventyr. Kommer mer i morgon jag hoppas ni läser då? Förövrigt kan väl fortsätta detta stycke. Glöm inte bort att delta i min Giveaway står en talsvorigheter.se mugg på spel. Värd typ 150 kr. https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway helt gratis att delta tävlingen blir av om 10 eller mer deltar. Endast ett steg.

Film / serie tips

[movie imdb=”tt1020001″]

Tack att ni läser och trevlig helg.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *