Ni har säkert saknat ett inlägg idag

Kan börja med missa inte Elov och beny ikväll i mello rösta på dom. Men nog om Mello. Idag var jag i Västerås. Träffade första veckan i farmen storbonden Eddie jag lovar bild kommer. Men efter min bild ville Eddie ta bild. Är man offentlig gör nog inget att en privat person nämnde namnet. Jag är normalt noga med gdpr ja ni vet nog? Men gdpr gäller företag. Inte privat personer men jag är försiktig ändå.

Jag åt ju också på hamburgareriet i Västerås ej sponsrad. Men fan vad goda burgare ja allt. Rekommenderas varmt om ni åker förbi Västerås någon gång. Jag åt hamburgare som Eddie hade på tröjan i farmen storbondens storbonde lite drag men sjukt god. Kommer bild nu tyvärr åt jag halva innan.

Efter vi var klara med Hamburgeriet så styrde vi bilen mot eko för lite shopping. Kul när man kan göra fler saker i en smäll. Jag redigera lite på eko bilder i appen snapseed ni får vara kritiska. Jag öva mest för framtiden.

Film / serie tips

[movie imdb=”tt4468740″]

Tack att just du läste trevlig helg alla läsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *