Tyvärr kommer idag en gammal bild och annat från idag

Jag skulle egentligen till tandläkaren idag ni vet nog det ni som läste igår. Men gick halv 9 något sådant kolla ej på klockan. Men det visade sig vara onödigt senare under dagen kom det ett sms avbokat. Får vänta till 22 istället men tur i det tråkiga hade sovit skit dåligt. Samtidigt tänker jag bra att jag ej har hål eller smärta i mun. Skulle vara jobbigt att vänta till 22a då.

Istället idag eller ja det var planerat före att åka till Ica och lite andra ärenden. Jag toppar typ 1000 steg dag mycket för en som knappt orkar gå. Mycket är från butiker går ju runt. Otroligt stolt, det tar sig sa m b. Lite humor men vill inte säga hela ordet. Någon kanske blir kränkt?

Tack Mamma för flaskan men var ju på julen. Någon dag efter jul. Jag tog bara en slumpmässig bild. Men behöver ändå tacka.

just det glömde att skriva men ni förstod nog det, idag fick jag sov morgon.

I morgon ska jag på äventyr i Västerås. Kommer ett inlägg om det efter ni vet nu lite iallafall vad som väntar. Jag kanske träffar på känt ansikte i morgon med. Jag brukar censurera men får jag godkänt av den människan att vara med här. Får ni ny bild, eller ni kommer få Västerås bilder ändå. Jag ser fram I mot morgon dagen. Ni kanske märker det?

Jag har även köpt en ny mini kyl, jag länkar här är inte sponsrad. Har själv investerat. https://www.power.se/vitvaror/kyl-och-frys/minikyl-och-minibar/scandomestic-high-cube-coca-cola-kylskaap/p-242286/?q=Cola

Film / serie tips

[movie imdb=”tt13320622″]

Tack att just du läste, trevlig helg redan men vi syns i morgon.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *