comeback och lite smått och gott

Till att börja med tack för att ni stod ut med alla spontana inlägg, under min värsta tid kan inte säga mående är bra än. Men spontana inlägg för mig hjälpte mig. Att skriva av sig är för mig som inte riktigt än kan prata är det viktigt. Känslor och sånt, jag vill egentligen berätta mer men med svensk lagstiftning kan inte helt enkelt. Så ni har fått läsa mycket annat. Tack iallafall nu till något annat.

Ni kan supporta min resa om ni vill, det är inte ett krav men en hemsida kostar pengar. https://www.talsvorigheter.se/ på startsidan finns det en PayPal ikon / bild kalla det de som känns bäst. Under själva välkommen med mera. Ni behöver absolut inte ha PayPal går bra utan, då väljermanmed kort. Men kan säga såhär med PayPal går det lättare. Nu till en annan sak som slog mig. Mycket idag men bra med information.

Jag säger det igen då vissa personer i detta fall två tycker att jag skriver dumt och ibland även elakheter? Ni kan mejla via (kontakta mig) eller använd blåa ikonen för att nå mig på messenger kanske inte alla har messenger? Då funkar mejl grejen bra. Jag lovar att svara så fort jag kan. Samma gäller frågor. Har då även (frågor till mig) helt öppet dock alla kan se. Samma där svarar så fort jag kan. Nu till idag vet jag hoppar men ibland blir det så.

Jag har som inte alla vet tandläkar skräck eller fobi kanske man säger? Jag får lugnande benso läkemedel i flytande form helt lagligt ej mycket. Idag trodde jag det bara var undersökning vilket går bra men klart jag är rädd, tankar som snurrar. Dygnsrytm rubbas med mera. Jag kan inte sova innan ett besök jo men får kanske 3 4 timmar på sin höjd. Värre när dom lagar hål, då snackar vi sömnlösa nätter. Men just det i morgon ska jag kliva upp tidigt igen. Vetefan hur jag ska orka? Men med benso behöver man fasta innan 4 timmar om jag minns rätt? Mycket som blir problem om man tar fel dag. Men ingen är mer än människa.

dagens film / serie tips

[movie imdb=”tt3463294″]

Tack för att just du läste och skönt att vara tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *