färdig tatuering sittning 2

Vet att många säkert har väntat, men nu behöver ni inte vänta mer. För idag släpper jag detta inlägg.

För att ni ska hänga med, avbröt sittning 1. Jag svimmade och Mormor ringde ambulans och fick avbryta. Jag var ny piercad i tunga och åt bara tunn flytande kost. Så antingen ett socker brist något sådant.

Skulle egentligen tatureras i fredags men tatuerare var hemma med sjuka barn vab, ni kan läsa om det i tidigare inlägg två bakåt. Men fick ny tid Igår sköts upp igen men samma dag. Två gånger sköts tiden upp, men ack den som ger sig. Klockan 18:00 gjorde jag klart min tattoo.

Den var väl klar typ 19:00. Jag är extremt nöjd är nog ända med färg jag kommer nog för all framtid efter bara göra svartvitt. Men så snygg. Jag är mer än nöjd. Jag ser helt väck ut på bilden som ni nu får se. Men inte konstigt med full smärta och blir fotad utan vetskap.

Jag vill även påminna i februari kommer jag bli aktiv här igen helt. Mycket privat jag behöver tänka på nu.

Tack att du läste detta inlägg och trevlig helg såhär redan på torsdag kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *