Hej vänner låt oss prata allvar och jag var i lördags och lyxa till det

Hej det har vid ett tillfälle sagts Vincent jag förstår att du inte har mycket vänner på grund av elakheter. För att förtydliga ingen kommer nämnas men tråkigt för dig om du känner dig träffad. Jag vill gå till botten med man behöver inte ha 100 vänner, det räcker med en. Är sjukt stort att säga vän till någon. För mig är en vän en som alltid finns där, lyssnar när livet är tufft, en som ställer upp, en umgås med en. Är snäll och rolig. Jag tycker det är synd om folk som faktiskt inte har vänner. Bekanta jag har flera hundra sådana. Man kan se skillnad på sånt ju? För mig är det självklart men finns folk som utnyttjar vän ordet, jag tycker det är hopplöst att man inte är påläst, har man bara möt en en gång kanske man ska säga bekant? Nog om det nu.

Jag vill skriva om roligare saker nu, i lördags åt jag pinchos. Min favorit restaurang helt klart. Men dyrt. Så man får åka ditt någon gång ibland. Min Mormor bjöd mig tycker det är fint när livet är skit rent utsagt. Men jag håller på detaljer för förtal. Jag tycker det är mysigt med Mormor och barnbarn tid. Nu kommer jag bjuda på bilder ni kanske har saknat det?

Inget tips om serie och film fortfarande men 1 feb återgår jag till vanligt bloggande.

Tack till alla er som läser hoppas ni får en dunder vecka.

2 svar på ”Hej vänner låt oss prata allvar och jag var i lördags och lyxa till det

  1. Mormor Svara

    Det är så värdefullt för mig oxå att få tillbringa tid med dig. Jag är rent ut sagt lycklig för att kunna göra det efter att ha tillbringat tiden på sjukhuset med dig. när du var så sjuk. Tänk vad du kämpat!
    Och vänner det har du! Trots vad ”vissa” säger ❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *