En dag som inte blev som tänkt och tankar

Till att börja med vet att denna mening är uttjatat. Jag kommer inte lägga till bilder idag heller. Helt enkelt så att jag inte har, då blir det svårt.

Idag iallafall hade förberett mig mentalt sovit 3 timmar också så kanske lika bra? Jag hade iallafall ätit en redig frukost och igår drack jag 2 loka och mycket annat som gav mig vätska. Stavning är nog skit på (vätska) men huvudsaken att ni förstår. Idag skulle jag egentligen tatuerat mig men tatueraren var hemma med sjuka barn. Klart det är tufft när man sett fram i mot. Fick iallafall ny tid på onsdag. Är en i Enköping!

Tankar såklart, jag tänkte om vi ska backa bandet till typ mars april 2022. Jag låg ju på sjukhuset Akademiska. Ni flesta vet nog? Det med sjukhuset. Men det ingen vet att jag tänkte en gång, gissladrama vet det är sjukt brottsligt. Därför jag lika fort släppte tanken. Men iallafall tänkte så, att ta en undersköterska som gissla och kräva dom att släppa ut mig. Jag ville ofta rymma! Klart jag är för snäll för sånt egentligen. Men med tanken just då ville jag bara hem. Jag vill förtydliga detta var bara en tanke! Det är sjukt att ens tänka så? Men jag var sjuk därför tänkte jag så. Klart jag aldrig skulle göra sånt. Såg väl det på tv först. Jag är laglydig som säkert dom som känner mig vet. Men det är viktigt för mig att dela med mig. Därför skrev jag detta..

Inget film / serie tips idag tyvärr. Men som ni flesta nog vet i februari så kommer allt här vara som vanligt. Har ni funderingar tryck på messenger ikonen eller använd (kontakta mig) ni kan även skriva frågan öppen i min Q / A i samma meny som ni hittar (kontakta mig).

Tack för att just du läste. Trevlig helg alla läsare, vi syns nog snart igen här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *