viktigt talesätt eller man kanske ska säga citat och jag skriver av mig

Man ska kämpa för det man drömmer om då har man iallafall försökt. Sen kanske det inte blir så. Men då har man iallafall försökt.

Ett annat. Du ska tro på dig själv, i morgon kan det vara försent.

Jag vill med det säga alla är speciella trots diagnos eller kropps bekymmer det med diagnos tog jag mest upp för folk med diagnoser har det otroligt tufft med dagens normer etc samhället i stort. Själv har jag som säkert vissa vet spår av asperger, adhd. Inte nog med det. En hjärnskada! Mitt liv, mina val. Jag hoppas ni tar hjälp vid jobbiga stunder i livet. Jag har flera vänner och bekanta som tog sitt liv dom hade kunnat få hjälp.

Jag vill bara tacka han där uppe för att jag lever. På sjukhuset som bara familj vet om. Jag sväva mellan död och levande. Jag låg ibland i koma. Jag har frågat anhöriga hur jag var på sjukhuset. Jag själv var fast i ett flipperspel med en karaktär som var en apa. Stor sådan man kan säga gorilla. Ibland var jag i ett hus med varelser likt människor och lekte. Jag hade grova hallisar, drömmar och med mera. Jag gjorde massa dumt under mina hallisar. Men mitt tips till mig själv och andra gråtta inte ner er.

Idag kommer tyvärr ingen bild men det kommer säkert i inlägg framöver. Nu fick ni en inblick i mina tankar.

Lever ni med ångest och depression (alla svar är privata)

View Results

Loading ... Loading ...

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *