heldag i Uppsala med rehab och restaurang besök

Fy sjutton vilken dag att kliva upp 08 nånting sånt. Jag har iallafall varit iväg idag i Uppsala, det kan man lugnt säga. Först var jag på ärrende i Uppsala med Mormor. För att sedan åka iväg och käka på tacobar. Egentligen var det tänkt Jalla kebab men var stängt. Jag kommer bifoga alla bilder i slutet. Det är lättare så.

Men vilken dag. Jag är helt slut, jag har ett rekord i steg några innan. Jag väljer trappor istället för hiss. 1284 steg för en person med hjärnskada är det mycket. Andra går 20 30 tusen steg. Men viktigt tänk jag är dom!

Rehab då träffade en logoped, namn är som vanligt hemligt vet att säkert folk är nyfikna. Men enligt lag är sånt hemligt för företag jag är inte där än. Men viktigt att tänka på sånt direkt. Om vi ska gå tillbaka till ämnet rehab. Jag hade inte tillgång till telefonen, så all kommunikation sköttes muntligt. Och talet går framåt. Nu kan jag stolt säga utan att någon läkare etc har satt en skala men jag har tidigare sagt 80% stum, nu kommer jag från idag säga 75%. Talet förbättras och ingen är gladare än mig. Jag hör vad jag säger, får man vara lite ego? Fan vad härligt att höra sig själv! Jag gör ständigt framsteg iallafall vill bara dela min framgång ni behöver absolut inte ta det som skryt.

Ni kanske har missat? Har en hjärnskada. Jag är helt öppen. Vid frågor, kontakta mig.

Min Mormor vill att jag ska ha ett citat klart jag ska ha det.

Kasta inte bort ditt liv på att hata och gräla

här kommer såklart alla bilder har ej glömt.

Film / serie tips

[movie imdb=”tt0307847″]

Jag ville överaska, jag kommer tillbaka som vanligt i februari. Men självklart tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *