såhär länge behövde ni vara utan mig

till att starta med, visst det kanske låter tjatigt men kommer vara inaktiv någon vecka. Jag kanske blir spontan som nu, men räknar inte med läsar storm. I februari flytter nog allt på igen. Mycket privat behöver mest fokusera på mig själv just nu.

Till något som ni kanske tycker är kul att läsa? Idag tog jag min första öl på restaurang. Sen hjärnskada såklart. Innan söp jag mycket men kontrollerat. Jag åt i Enköping ett ställe som heter China Town rekommenderar starkt om ni någon gång är i Enköping. Jag åt kyckling med chilisås rekommenderar också om ni gillar lite drag. Bild kommer även! Vet att ni säkert sakna bild i förra inlägget.

Om vi lämnar ämnet Kina restaurang. Jag utvecklas hela tiden ett liv med hjärnskada önskar jag ingen. Typ som cancer men annorlunda man kan inte genomföra knappt. Men livet med svåra sjukdomar är piss. Även om talet inte har kommit tillbaka så gör jag ändå framsteg. Exempel i början så kunde jag knappt gå ner i en trappa, nu går det relativt bra. Jag orkar mer nu också. Och från rullator, till kryckor och nu kan gå helt utanstöd. Är för mig stora framsteg. Jag hoppas detta år tal och motorik kommer tillbaka.

Jag kommer hoppa över film / serie i spontan inlägg. Jag orkar inte hålla på med kod eller vad man säger?

Vill passa på att önska er en bra dag tack att just du läste

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *