bryter tystnaden

Till att börja med kommer ej publicera bilder idag. Och kommer säkert vara borta någon vecka till. Mycket är privat därför jag knappt går ut med nått.

Iallafall kan säga såhär mår ibland inte bra. Vill informera mer, men det är privat av lagligt skäl. Mycket har hänt Iallafall. Jag vill Iallafall säga jag lever och livet rullar typ på som alltid lite är annorlunda. Men kommer som sagt inte säga mer.

Jag kommer nu byta ämnet. Istället full fokus på rehab. Med 2 dagar i veckan, stället rehab avdelningen ligger i Uppsala. Så kommer jag inte orka full respekt för den som skjutsa. Men i slutändan handlar det om mig. 2 timmar totalt fram och tillbaka. Det tar kol på mig. Jag kommer iallafall ta en vecka i taget. Blir det mycket, så omboka vi / avbokar. Och jag har även läkartider, tandläkare och mycket mer. Ibland orkar ingen, helt enkelt. Cred till Mormor som ställer upp i allt iallafall! Från en sak till en annan, rehab är väl för att lära sig på nytt. Jag pallar inte googla rehab. Men så mycket sjukdom från båda sidor tar knäcken.

Nu till det sista idag. Jag kommer ej tipsa om film eller serie idag.

Tack att just du läste

🏖🏜🍺🥂🏝🇹🇷🍻🌴🌞

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

2 svar på ”bryter tystnaden

  1. Susanne Svara

    Går också på special rehab Genetik vägen 4 i Uppsala efter min stroke
    Kämpa på 👍💪

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *