nyår inlägget kommer idag

Vet till att börja med att informationen om semester kom lite sent. Jag vill ju skriva varje dag. Ibland saknar jag bara saker att skriva om.

Iallafall till något annat än min mini semester, på nyår åt vi 3 rätters var super mysigt tyvärr glömde jag att fota. Vet att ni säkert hade tyckt det var kul, att titta på men ibland får man inte som man vill. Jag drack även förvånat värt lite alkohol. Ska väl avslöja mina nyårslöften också. Ska aldrig fest röka igen, börja träna på tal.

När vi ändå pratar tal. Har varit för latt. Tyvärr ser jag själv mönstret. Mitt nyårslöfte är att börja träna på tal helt enkelt! Vid 12 slaget eller lite efter. Ringde jag Mamma tyvärr höll jag på att lägga på hörde inte men Mamma svara efter typ 7 signaler, hon sa gott nytt år. Men fick läsa det efter på messenger. Var iallafall tanken som var fin hade själv tänkt säga så gott jag kan säga god nytt år.

Tyvärr så har jag ingen bild på nyår kommer därför välja en gammal. Vet att ni säkert vill ha nytt? Men ibland är det tyvärr såhär.

Film / serie tips

[movie imdb=”tt1109624″]

Tack att just du läste

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *