Nyår går eventuellt i krash

Eventuellt fick en vänn jobb på nyår inget som är stämplat i sten. Men otroligt tråkigt, men jobb går före det mesta. Jag tycker inte man är dålig och ändrar uppfattning. Men klart det är tråkigt. Jag är glad för att jag får fira med sambo och hennes Mamma iallafall.

Förlåt vänner förutom den jag nämnde men man kan fira högtider med en hjärnskadad individ. Tycker det är lite synd att vänner knappt finns där när man är sjuk. När jag tappade talet vart jag ointressant för många. Jag blir glad för dessa vänner som ofta hälsar på och finns där. Klart alla räknas. Men vissa hör typ aldrig av sig längre. Kan man ens säga vänner då? Vissa förstår jag men inte alla. Man kan väl skriva ibland och kolla läget. Se även detta som en inbjudan till nyår. Är ni sugna? Hör gärna av er då.

Vet jag inte skrev igår var mycket privat. Tog beslutet och borde informerat er. Men nu tar jag nya tag. Jag vill självklart inte dra vänner över en kant. En känga till några bara. Hoppas det blir skillnad bara. Det kan bli missförstånd. Men jag syftar bara på några. Inte någon ide att fråga. Kommer ändå inte avslöja då det kan bli tjafs. Är mest en tankeställare.

Nu till något roligare jag har nu fått dator skärm, nanoleaf, matsmart, smart klocka och papper a4 till min skrivare. Det mesta av mina beställningar. Vissa saker har jag köpt på mellandagsrean la undan 1000kr föra månaden för mellandagsrean.

Film / serie tips

[movie imdb=”tt0319343″]

Tack att just du läste.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *