Extra jul med Mamma och lillasyster samt Mormor och Mammas man

Fick mer än väntat. Min lilla syster bor samt pluggar 5 Tim med bil bort. Så träffa nästan aldrig henne. Extra kul då när man typ aldrig träffas. Jag tycker det är jobbigt att inte kunna prata. Men kryckor skippa vi idag. När man tänker efter från syrran till det här, med min hjärnskada så fick jag lära mig gå på nytt. Idag har jag bättre balans och massa framsteg hela tiden.

Iallafall fira extra jul eller vad man ska säga? Med Mormor, Mamma, syrran och Mammas man och doms hund. Jag fick idag extra presenter av Mamma och Mormor. Dom kommer det självklart bild på här nere.

Vi fika efter paket öppning. Risalemante stavning är inte 100 där. Var sjukt gött var det viktigaste. Och fick lyssna när dom andra pratade. Återföreningen var sjukt kul. Det snart hoppas jag göra om det. Bra svenska!

Dagens film / serie tips från talsvorigheter.se

[movie imdb=”tt1087819″]

Tack att just du läste kram

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

2 svar på ”Extra jul med Mamma och lillasyster samt Mormor och Mammas man

  1. Mormor Svara

    Vi får ta en tur o hälsa på din syrra i vår, när vägarna är snöfria utan halka. Jag har en stor-tv som hon ska ha. För att tvn ska få plats kan jag bara ta med 1 passagerare o undrar om du vill ha den platsen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *