julen har varit toppen

Vet att jag lovade massa material. Men tyvärr har jag bara två bilder. Men det är vad man gör det till som är viktigast! Hoppas ingen behövde sitta själv under julen. Iallafall har fått 350 kr på Pinchos och massa annat jag återkommer i morgon om resten kanske får något av lillasyrran. Jag är iallafall evigt tacksam för allt. Nästan allt iallafall, inte surströmming etc. Men hoppas alla förstår.

Jul med hjärnskada är en kamp, men har gjort det bästa, har firat jul med sambon och hennes Mamma. Kampen är att jag inte kan prata typ säga ”god jul” gjorde iallafall denna under här. Och fick massa hjälp med julbord etc. Går inte att förklara riktigt men är så tacksam för allt.

Jag hoppade att skriva här under julen. För att fokusera på bekanta nära och kära. Hoppas ni stod ut? Jag skriver nu lite tidigare än väntat iallafall. Tänkte först tisdag onsdag. Men ville att ni skulle ha läs glädje nu. Kram på er!

Ville mest skriva av mig lite. Hoppas ni gillar detta? Glöm inte att kontakta mig inte kommentera, vid missnöjen etc.

Dagens film / serie tips från mig till er

[movie imdb=”tt1465485″]

Tack att just du läste kram och gott nytt år i förskott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *