Sista läkarbesöket i år

Jag är nu klar med ett för mig hektiskt år. Med massa läkarbesök. Jag är trött på riktigt… Att åka till Uppsala 350 gånger är nog mindre men mycket. Klart det har varit jobbigt, man kan nästan säga att jag har gått in i väggen. Jag jobbar inte ens?

Idag var jag på Akademiska för ett för mig vanligt läkarbesök. Gick bra, klart det är jobbigt att jag ej kan tala men ändå. Läkaren fråga om jag kan säga något. Svårt att komma på ett ord bara sådär som jag kan säga. Kanske är så att jag knappt kan något. Huvudsaken att folk ändå förstår mig. Kan man inte förstå mig, inte hela världen? Jag kommer skriva på messenger eller annan app direkt. Endokrinologi eller vad det heter uppföljning år efter år med min sjukdom. Hade försökt en annan läkare i början för typ 8 år sen, saknar henne som fan. Men nya är också en kvinna, bra som f.a.n klart man inte ska svära. Men huvudsaken är att jag är nöjd. Prover med mera såg bra ut. Så jag är nöjd!

Jag har inriktat mig på akis. Men efter var vi först vid cafeterian för ENCHILADAS men tyvärr har väl dom slutat med det. Så vi åkte till Gränby tacobar där fick jag ENCHILADAS äntligen förlåt för caps men har kopierat. Var inte hundra på stavning. Men gött var det. Bild på restaurang här utan mig.

Nu hoppar vi till allt annat trevlig jul i förskott förresten. Och gott nytt år. Hade en tredje bild men avdelning på Akademiska låter jag vara anonym. Räcker med att ni vet namn.

Film / serie tips

[movie imdb=”tt8096832″]

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *