mycket kritik men på vadå

En person kände sig kränkt, hotad men vad stör er då? Inte lätt för mig att ändra något när man inte skriver vad? Jag kan inte läsa folks tankar.

Skulle inte skriva idag egentligen men är folk negativa så blir jag lite ledsen. Klart man kan ta kritik. Men då ber jag ödmjukast använd kontakta mig och vill veta vad som skrevs och när. Folk kanske har missat är super trevlig bara ledsen över min sits.

Från en tråkig sak, till en rolig. Fjärde advent idag. Vet att inte alla gillar jul men jag älskar jul. Snart jul och tusentals familjer sitter med 0 kr och folk kanske bor på gatan. Vill då tipsa om Tegelbaren har ett julbord mer info uppsök gärna dom. Vill att alla firar och vill att alla får en bra jul. Dom som inte gillar jul behöver självklart inte.

Jag väljer nu att byta ämnet jul till något viktigare, många barn osäker på procent. Behöver vår hjälp dina pengar kan göra skillnad. Du behöver inte ge bort allt du äger din lön men 5 kr kan bli mycket https://bossan.musikhjalpen.se/talsvorigheter med våra pengar kan göra skillnad!

[movie imdb=”tt2283362″]

Tack att du läste återgår nu till helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *