lite allt möjligt

Till att börja med stör ni er på något jag skriver här kontakta mig så är det löst svarar så fort jag kan eller använd messenger ikonen. Fick idag kritik men behöver inte gå in på mer. Vill bara säga otroligt dumt att skriva sådant synligt för alla tänker mest på er. Vill erat bästa bara.

Utöver allt negativt jag skrev eller positiv man kan se det från 2 håll. Så vill jag mest säga eller egentligen tipsa er om årets julkalender på svt Kronprinsen som försvann kommer såklart välja den om den finns på imdb. Som dagens film / serie tips. Vet att alla inte har samma åsikt, men det är min åsikt tycker den är bra.

Från svts julkalender till något annat. Är glad att jag nu kan sova. Har inte testat medicin än. Då jag inte behövt, men i natt kanske? Klart det behövs i långa loppet men igår till idag kvällen var så trött. Så kände att jag ej behövde starta igår kväll. Medicin måste jag ta varje natt när jag väl startar. Inte vid behov medicin. Vet tyvärr inte namnet nu på den, men hört positiva saker om den. Är nyfiken om den funkar på mig.

Har ej bild så tog en halv dankad selfie hoppas den duger?

Film / serie tips

[movie imdb=”tt21839392″]

Tack att just du läste trevlig helg från talsvorigheter.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *