inlägget om mobbning och minnen efter

Vill varna känsliga läsare

Kommer ändra namnen inget namn är riktigt.

Iallafall backstory 11 år av mobbning, gick bättre sista året. Kom till ett ställe en liten special klass första året på gymnasiet kommer tyvärr inte nämna vart.

Vet inte vad jag ska skriva om när det gäller talsvorigheter.se ämnet hjärnskada nu får ni chansen att lära känna mig innan jag vart sjuk.

När Kalle och jag började lekis med mig började helvete namnet är ändrat inte riktigt. Iallafall vart misshandlad på daglig basis. En gång slog Kalle mig i en lekställning. Kändes hopplöst. En annan gång om jag hoppar lite så tvättade Angelica händer efter att rört mig, jag var smuts. Inte heller riktiga namnet. Var ofta folk tvättade händer efter att vidrört mig. Var helt enkelt smuts, så klart jag inte var.

En annan gång om jag åter ska hoppa lite då jag har förträngt mycket. Misshandlad åter igen fast av 3or misshandla mig låg ner. Tyvärr sparkade och slog folk på mig fast jag låg. Dom målade upp på föräldramöten att jag var boven.

Jag skulle behöva byta skola medan mobbarna fick gå kvar, sjukt men så är det? Varför upprepar varje historia så här? Jag böt skola 4an ett år fick jag gått som leva utan mobbning så kan korta ner från 11 till 10 år.

Böt ju skola för att komma ifrån mobbning men innan jag böt något år tidigare. Så slog jag Morgan i matkön för han trängde sig före det sprutade näsblod. Morgan fick hjälp av lärare att tvätta av sig på toan. Jag var tjuven åter igen sa ifrån. Var väl flera gånger jag slogs för överlevnad. Ville väl ge tillbaka? Var ofta hos rektorn. Ingen lärare vad jag vet lyssnade på mig. På den skolan ibland kunde lärare säga bra till elever som mobbade mig. Fast dom såg vad som hände..

Böt iallafall skola i 4an var lungt till 5an innan helvetet börja igen. Var allt ifrån elever kalla mig ”hora” till mycket annat på skolgården elever likt jag hade ju blivit äldre. Äldre värre saker kom man på. Engång vart jag till och med kallad skabb av en tjej på stan, elev. Hon sa att jag oskyldigt sagt till mobbning gruppen att det var lögn. Skulle aldrig ljuga om en sån sak? En annan gång om jag hoppar lite mer. Vart anklagad för att sagt, ”du sa tidigare att att du tänkt elda ner huset” ”våldtäkt utal på en” var en Mamma till en gammal vän som drog undan mig på en fritidsgård hon jobbade där den dagen, Uttalande om brand och våldtäkt försök skedde i plugget. Men en vuxen på en annan plats utanför plugget frågade ut mig varför, jag själv var försvarslös. Morris hade hittat på att jag var socanmäld, hittade på lugner i matsalen om hur min Mamma skulle hotat med att ta sitt liv. När Morris och jag var små umgicks vi privat var nästan släkt skulle jag våga säga. Då hans släkting var ihop med min Mamma.

Klart det är jobbigt med falska anklagelser. Men mycket har man förträngt och mycket jobbar jag på att glömma. Har plockat ur delar bara skulle bli för långt annars.

Ett tips har ni pengar över eller massa Coop poäng eller själva sl kan man också skänka poäng till organisationen Friends. Minsta att skänka på sidan är 50 kr kanske själv skänkt 200 kr på hemsidan. För att barn i skolor och friidrott föreningar ska slippa utstå samma öde som mig. Tillsammans gör vi skillnad.

Dagens film / serie tips

[movie imdb=”tt0099785″]

Tack att du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *