snorig torsdag

Tänkte egentligen ställa in dagens inlägg, men hitta någon energi att skriva. Är dunder förkyld. Är rädd för att hamna på sjukhus igen, är bra att jag inte blev så sjuk igen. Behöver kliva upp från soffan hela tiden för att snyta mig. Är skit jobbigt, men något positivt i allt negativt snart är det fredag. När allt känns hopplöst får man se på positiva saker.

Fredag lika med realese radar ny musik släpps varje fredag. Något är positivt i allt negativt. Bra är väl det?

Vill även tipsa om Publiclir julkalender https://publiclir.se/ och inet https://www.inet.se/kampanj/4894/inets-julkalender-2022 är ej sponrad eller något samarbete med dessa. Vill bara vara snäll och tipsa er läsare.

Har haft halsont i 3 veckor idag har iallafall det försvunnit. Något annat som är positivt. Tänkte mest skriva om att jag blir bättre så ingen tror det går åt fel håll! Är bättre för vardag som går. Ville bara berätta om min rädsla är viktigt att ni fattar, ligger ej på sjukhus. Lätt att missförstå text. Här avslutar jag skrivande under är mest film / serie tips och sånt.

Film / serie tips

[movie imdb=”tt0170016″]

Tack att just du läste.

Förlåt inga bilder idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *