Capio idag 2 sprutor plus provtagning

Snacka om att dagen är förstörd, klev upp 10 i morse somnade säkert 4 i natt någon gång. Är lagom förbannad helt enkelt minsta sne steg någon i min närhet tar så blir jag eld och lågor. Hoppas någon läkare dylikt kan skriva ut insomning tabletter snart. 2 4 timmar sömn per natt funkar inte.

Blev avbryten när jag skrev meddelande till min Mormor på Capio kan liksom inte personal vänta, så bara avsluta vid tillfälle. Gick ju super ändå. Men vart lite sur i stunden.

Iallafall om vi ska följa themat, tog 2 sprutor idag. Signifor tar jag en gång i månaden, Nebido var tredje månad. Idag tog jag båda på en gång. Skönt att ha det gjort. Nebido gör så jävla ont så extra skönt ha det gjort, under kan ni läsa fakta om mina sprutor. Inte nog med det tog 8 rör provtagning också. Skönt att ha allt gjort på en gång. Men skulle föredra tid typ 1 2 på eftermiddagen.

https://www.fass.se/m/produkt/20040607010532/public/tabproduct

https://www.fass.se/m/produkt/20131101000034/public/tabproduct

Film / serie tips

[movie imdb=”tt1636826″]

Tack att just du läste kram från mig Vincent.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *