ett gammalt minne Birdie Uppsala lan

minns inte vilket birdie mitt första var birdie 20 minns jag bara eventuellt Birdie 33 nu. Jag ska försöka få lan plats, har ju tappat tal och sånt så kommunicera är svårt. Iallafall har en del bilder minns att vi spelade sega rally på maskin en hel del samt hoppborgen. Låter som jag är 3 men så är inte läget.

jag minns även min största drum var att bli crew, vart det två år i raden efter något år. Skulle aldrig klara av att tejpa 3000 rullar med papp eller vad det är idag.. Fattar vilket jobb folk gör för oss besökare! Innan ni ser bilderna är inte gay bara skämta med vänner. Minns även förövrigt vi var i allianshallen Birdie.org för biljetterna. Vi planerade jag och en tjej kompis vara med i en tävling därför bilder som är lite skumma.

Minns även att vi lämnade lan området för en klätterställning. Vi planerade ju en tävling att vara med i minns även jag vann en tävling som game höll i man skulle fånga en person och min tjej kompis vann en annan tävling. Förlåt om minnet är otydligt. Minnet sviker.

envira-gallery id=”755″]

Dagens film / serie tips

[movie imdb=”tt2948356″]

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *