ni får gärna tipsa (inga bilder idag)

Som rubriken lyder ni får gärna tipsa. Sen om det är genomfördbart är en annan sak. Det händer att man har skriv torka då är tips super bra. Vill ni inte mejla går det bra att höra av sig på messenger. Har ikon för det här då kommer ni direkt till min messenger.

Från en sak till en annan skulle egentligen på rehab igår men avbokades av min underbara Mormor då tiden I Uppsala var halv 11. Lite tidigt för mig. Kan inte sova ordentligt. Förlåt om det ej stod i tittle. Men ville fylla på så ni har mer läsning..

Film / serie tips

[movie imdb=”tt2120120″]

Tack att just du läste.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *