skulle egentligen inte skriva idag bilder saknas fortfarande

Har idag varit hos min Mormor glömde fota nog min Mormor med. Dom stängde av varm vatten här hemma så höll mig borta kan man säga. Ett besök hos sin Mormor gör kärlen gött.

Annars har dagen varit som vanligt nästan skulle egentligen ta två sprutor men hade/har har halsont så ställde in för att inte smitta någon annan. Tider som dessa får man tänka på omgivningen. Nästa tid är i december någon gång om två veckor. Nästa vecka blir det nog många blogginlägg om vårdbesök. Har med andra ord fullsmockat schema då. Bara för jag knappt kan prata måste jag ändå gå till tandläkare etc.

Som jag nämnde tidigare bild löst fortfarande, kommer nog bli ändring på det. Det kostar såklart bli ändring på det. Kan publicera en gammal bild mest för att ni ska se något.

dagens film / serie tips:

[movie imdb=”tt1469304″]

Tack att just du läste kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *