clickbait? Skoja bara, rehab idag men gick inte bra

Vet idag vad jag ska skriva men inte hur bara. Rehab gick ju bra en halvtimme med logoped skulle egentligen talträna en timme men gav upp efter trettio minuter. Jag var sopp slut. Trött som ahh, gick inte bra helt enkelt. Arbetsterapeut var typ 2 minuter fick ett ordentligt utbrott. Så vi bröt där.

Inga bilder idag tyvärr… Men serie/filmtips kör jag på idag med. Inte så att jag hoppar över allt bara för inlägget saknar bilder precis. Det viktiga är text enligt mig. Utan text, ingen blogg.

Vi kör nu på dagens tips serie/film blir denna:

[movie imdb=”tt1431045″]

Tack att just du läste detta kram och hoppas just du får en super bra vecka.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *