ikväll händer det jag har väntat länge

Några vänner ej någon nämligen ej glömt någon heller. Idag knäpper jag moet och smakar flera nya cider. Är nämligen kul att träffa massa vänner som jag träffade senast innan jag vart sjuk. Folk behöver absolut inte umgås mycket med mig. Är glad att träffa dom någon gång.

Man kanske inte ser personer som knappt umgås med en för vänner. Jag ser inte det så iallafall tur är väl det? Folk har jobb och andra vänner. Sen kan jag förstå inte kul att umgås med någon som ej kan kommunicera.. Dömer ingen vill iallafall säga det uppskattar alla ändå!

Kommer tyvärr inte blogga denna helg inklusive fredag påminnelse. Är borta på äventyr har tyvärr inte tid. Väljer idag även publicera en exotisk bild på mig då jag inte har nytt. Bättre än bild löst?

Iallafall något nytt lider av extrem skriv torka. Passar väl på redan nu att önska er en bra helg. Förövrigt så kan ni läsa fakta på startsidan. Om att jag inte kommer blogga i helgen.

Tack att just du läste detta inlägg kram.

dagens serie/film tips kan jag börja med. Netflix serie idag.

[movie imdb=”tt4052886″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *