Vill slippa hemtjänst och ny hoodie

Var ska jag börja? Med hemtjänst blir jag låst känns typ så. Vet att dom är där för hjälpen. Men känner ibland med dom går jag inte framåt. Dom hjälper till för mycket ibland. Idag fick jag faktiskt försöka tvåla in mig.

Skönt om jag snart kan bli mer själv gående bara för jag fått en hjärnskada oförmyndighets förklaras jag inte. Kanske är att ta i men ibland känns det så. Idag fick jag äntligen tillbaka mina nycklar Mamma har lånat i flera månader skulle nästan våga säga fyra månader. Nu kan jag äntligen gå träna ordentligt.

Idag eller ikväll fick jag även ny hoodie och kalender samt thirt men riktar fokus åt hoodien, är så jävla nöjd. Förlåt för svordom! Bild på mig i nya hoodie kommer nu.

glöm inte tipsa vänner, familj, flickvän etc alla om bloggen.

Tack för att just du läste här kram.

2 svar på ”Vill slippa hemtjänst och ny hoodie

  1. Paulina Svara

    Säg till dem att du vill klara det du kan själv. Jag jobbar i hemtjänst och tycker det är jätteviktigt att brukarna får göra så mycket som möjligt själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *