rehab dag idag tog paus tills idag här

Vet inte en bra början? Skulle träna med sjukgymnast med, hon var sjuk. Men fick ena tiden av mina två tider uträttade. Tack vare logopeden kan jag prata lite mer men har fortfarande talfel deluxe. Mer om det snart.

Iallafall åkte en sväng till Uppsala i morse. Vi lämnade Enköping halv nio ungefär tidig morgon med andra ord. Kunde knappt sova i natt så bekymmer ja visst. Ville egentligen avboka allt idag.

Tillbaka till ämnet rehab, kunde knappt prata första gången jag var där. Nu såhär någon månad in så hör till och med logoped några ord ur min mun, btw tillhör inte ämnet men slog mig en kvinnlig sköterska hörde ett ord lingondricka tror jag. Iallafall tack vare träning och hårt slit hos logoped, kan jag nu säga talet är Iallafall bättre. Även om det är långt kvar. Så vill jag ge mig själv beröm.

Sen efter rehab väntades pizza på Kens lite gratis reklam ej sponsor eller samarbete. Var sjukt gott ville testa nytt innan har jag mest valt ciao ciao heter det så? Iallafall nya favorit ordet Iallafall.. Iallafall åt e4 pizza denna gång. Var super gott. En bild från Logoped rummet också.

Och vill vissa min läxa jag fick av min logoped. Men först en poll sen får ni se bild efter.

Har gått på någon rehab för något?

View Results

Loading ... Loading ...

Tack att just du orkade läsa till slutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *