rehab I Uppsala

Var några dagar sen sist tagit en förtjänade mini semester. Tänkte iallafall skriva om min dag.

Först åt jag i Uppsala förlåt om reklam nu, på tacobar enchilada original. Gick ju jätte bra, trodde vi skulle avsluta med det? Mormor och jag, så när jag vaknade i bilen ”sov en stund” så var vi Gränby staden. Nästan vid tacobar, förstod då. Innan var jag helt inställd på rehab först.

Resan till rehab fortsatte när vi var klara. Först träffa en arbetsterapeut heter det så? Och sen logoped. Kändes bra att vara igång på riktigt med rehab.

Innan har man mest kollat på mig. Vad jag klarar och inte, utredning med andra ord. Nu är det på riktigt. Sjukt glad att äntligen är det igång.

Kommer inte nämna namn i vanlig ordning. Men ett bekant ansikte när jag hade logoped tid. Vilket känns sjukt bra. Förra var också bra, men klumpigt att uttala sig om mitt tal före man har kollat journalen? Det sas såhär ”du har en gammal skada, och talet kommer nog aldrig tillbaka” även om jag inte tror på 100% tal igen. Är det jobbigt att höra? Första dagarna efter kunde jag ej sova 100%. Men fick smälta det och acceptera. Trodde ju blint på det? Veckan där på fick jag en ursäkt. Ville egentligen gå längre med det. Men Mormor tror inte det går? Så hoppade över det. Hur dumt det än låter. Kan alla ibland göra fel och säga fel. Ursäkt godtagen. Dumt att göra en höna av en fjäder…

Min dag helt enkelt förlåt om det ej vart långt tyvärr lovade ju det, dumt av mig att måla falska förhoppningar. Kommer inte skriva sånt igen vad som helst kan ju ske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *