Har skriv torka just idag

Vet knappt vad jag ska skriva om? Om jag riktar blicken mot min Mormor.

Varför då?

Hon ska idag genomgå en liten ögon operation. Kommer nog gå bra för henne. Kul att skriva om någon annan. Utan att nämna namn såklart. Klart man som anhörig är lite nervös också.

Jag har tyvärr skriv torka, finnas det finare ord för det? Redan torsdag som sagt. Snart fredag ser fram i mot en musikvideo och massa låtsläpp. Tänker inte gå ut med vilka. Ingen idé att försöka komma på vad.

Vad gör jag en vanlig dag?

kollar mest tv, ibland sitter jag vid datorn. Kändes hög aktuellt att berätta hur min vardag ser ut nu för tiden. Jag kan inte ta promenad längre själv eller åka till Västerås med buss allt är förändrat nu efter min nya hjärnskada. Hade egentligen velat åka till en harman butik vape och snus säljer dom mest! Saknar att komma ut själv på äventyr. Vet inte hur jag ska förklara butiken.

Om man ändå har skriv torka, kan fler photoshop grunder? Har idag pimpat några blogg sidor på ett Community. Hoppas ni gillar? Tyvärr valde jag fel upplösning på en så här kommer jag bara vissa en. Kommer såklart göra en ny för gruppen med fel upplösning. Community är Facebook kunde inte censurera så mycket. Hoppas ni tycker om den…

Har även beställt en snus kalender, och lite kläder bland annat en merch från kryssning jag ska på. Minnen? Bra med sådant, man kan inte få för mycket. I klädes väg och packning kan man väl säga jag tänker lite som en tjej? Älskar att shoppa kläder och jag packar fett mycket när jag ska iväg.

Förlåt att ni kanske ser detta som blaj, kul ändå att få skriva av sig lite. Får tänka skit kreativt just nu.

idag kommer även min Mamma med ny bakat bröd. Kommer säkert vara skit gott. Tror man inte så kommer det inte vara gott.

En 70 tums tv är nog livet? Från en sak till en annan. Tv saken alltså! Rekommenderar inte Paradise förövrigt. Gamla Paradis hotell var bättre. Nu känns det bara konstigt! Dumt att bojkotta tv tyvärr lyssnar nog inte någon i produktion ändå.

Kan dock rekommendera denna film. Kolla först ett och två. Netflix film. Sök på børning .

[movie imdb=”tt6527456″]

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *