mitt liv idag

Vet knappt var jag ska börja, vill inte verka tjatig. Är en kamp att leva efter sviterna av hjärninflammation fick i samband med corona. Tänkte någon kan ha missat? Häll på att dö på sjukhuset. Man är glad för det man har. Det kan inom kort vara över tyvärr.

idag kan jag gå men balans sviker ibland, i början trodde jag att skulle bli rullstolsbunden. Att man kan ha fel är mänskligt. Men så fel? Krävs enorm styrka… Jag hoppas inte någon behöver hamna i min sits.

Att få dessa besvär är sjukt ovanligt. Man kanske ska vara glad. Men undrar ofta varför händer detta mig? Vet att många ger kärlek och styrka till mig betyder massa. Men ibland har även jag dippar då livet känns helt bedrövligt. Bara för jag just nu mår bra kan vända.

finmotorik lika med allt man gör med händer är svårt. För att ni ska förstå mina muskler vill en sak, jag vill annat. Därför brukar jag skriva finmotorik är förstörd. Det kommer troligen, slutar aldrig tro. En jävla massa träning. Om jag får svära? Det kommer säkert tillbaka.

Talet då vet att jag ofta tjatar om tal. Svullnad på hjärnan påverkar allt. Hoppas det snart kommer. Är seriöst trött på att vänta! Slutar man aldrig tro då kan underverk ske mirakel. Slutar aldrig tro helt ärligt. Hoppas jag vaknar en morgon och allt är vanligt. Tyvärr tror jag det är långt borta. Kan säga ja och nej typ, det mesta av min kommunikation innebär tumme upp ner. Bra att dom flesta förstår ändå mig. Tar man lite prat ibland då kommer det sakta tillbaka. Vet andra som fått tillbaka tal. Då är det inte omöjligt. Kanske dags att lära sig tecken språk? Många nära måste då plugga.

Har en hjärnskada helt enkelt som ställer till tur att man kunde leva vanligt 28 år. Rent tekniskt 27 år och några månader. Alla planer inte kanske alla, men många planer vart förstörda. Kommer exempel aldrig kunna ta körkort i min sits. Kommer bara allt tillbaka då är det inte någon fara. Men just nu ser det mörkt ut. Kanske skulle skriva en bok om allt? Framtid får helt enkelt svara på det. Just nu är mycket jobbigt.

Har väl vant mig sjukt att behöva säga så. Men tyvärr är detta min vardag. Vill ni höra mitt tal tidigare? Surfa in här https://youtu.be/weoVSmalBDc . Vet att det är mycket att läsa. Kommer här försöka varva ner inlägget. Bloggen håller mig i liv, likt sambo, vänner, familj viktigt för mig att skriva av mig. Hoppas ni förstår kram alla och hoppas alla får en bra vecka.

Förlåt igen för gammal bild hade tyvärr inte något nytt i bildväg. Vill även tacka Mormor som ställer upp sjukt mycket. Och även Mamma som ställer upp när hon kan. Exempel igår fick jag en god paj hemmalagad till middag skulle våga kalla det köttfärs paj. Mamma bjöd alltså. Vill även rikta ett tack Mormor att hon sover här. När sambon är iväg.

Vet att ni säkert vill ha svar på många polls. Kommer gå ut med resultat i ett inlägg var inte oroade. Självklart är ni helt anonyma ser bara er ip. Kommer aldrig publicera ip adresser. Det är brottsligt om något. Bara statistik.

Tack att just du läste.

1 svar på ”mitt liv idag

  1. Marie Svensson Svara

    Ja, jag tror vi vågar kalla det köttfärspaj eller man tager vad man haverpaj 😉Du är en kämpe och se bara hur långt du kommit just på grund av din kämpar anda! Ikväll får smaska hemma bakat bröd, vågar nog kalla det sirapslimpa 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *