skulle egentligen skriva om rehab

Ibland går inte saker som planerat. Som sagt tur är väl det? Fick sovmorgon. Gick och la mig alldeles försent. Rehab vart av okänd anledning avbokat!

Men kan väl skriva om mobbning istället. Kommer plocka ut lite delar annars kommer ni få läsa i flera dagar…

Jag har som sagt blivit mobbad skänker ibland pengar till Friends organisation för det. Utmaning gör det dom blir glada för allt.

iallafall lärare blunda i lågstadiet och mobbade mig också ibland. Kunde vara allt från en klätterställning jag var uppe på och elever försökte knuffa ner mig. Till att elever snodde mina saker. Kändes som hela Munksundetskola var i mot mig.. Skulle jag hälsa på någon så kallad vän efter en skoldag fick dom ljuga och säga så är inte fallet. Till gymnastik där fick jag ofta höra, kommer inte lyckats med jobb och ingen tjej vill ha mig. För att tillägga har en sambo idag. Och mycket mer kommer inte gå in på exakt allt!

Jag var problemet alla föräldrar och lärare ville få bort mig, på varje föräldrar samtal var inte delaktig fått höra så var jag största ämnet. Föräldrar tyckte jag var jobbig medan doms ungar var änglar.

Slogs en del i Grundskolan slutade innan 15 års ålder dock. Kommer ihåg en kille i min klass försökte tränga sig förbi mig. Sluta med att jag försökte bryta hans näsben. Och fan vad det sprutade blod som tur är kom inget på mig. Slogs för att slippa mobbning och verka stark.

Kommer även ihåg mellanstadiet ibland kunde folk säga fula saker går in på vad. Och fan vad ont det gjorde psykiskt. Ibland skrek dom också.

Fick ofta höra Enköping Gangster för en låt jag gjorde på skoj tolv år gammal. Historien om hur den läckte här under.

Var på ett lan datorspel träff. I en kyrka modern, då hade jag tydligen råkat uppna upp mina filer för alla på det nätet. Folk kunde alltså gå in. Och ta vad dom vill, fan idag hade jag nog aldrig gjort det misstaget.

i högstadiet innan jag flyttade till en annan plats. Då började hot istället för mobbning. Kunde vara ge mig 300 eller så dödar vi dig. Och klassen jag gick i ska vi inte ens prata om, var rykten och bråk för jämnan.

Försökte polisanmäla hoten men dom las ner varje gång. Kändes som familj och vissa vänner såg allvarligt bara på det.

Glömde nämna det i mellanstadiet inte någon kommer nämnas av respekt. Slog några killar sönder min cykel. Den var knappt 3 dagar gammal, och hade även slängt ut vi kommer döda Vincent alltså mig. Åkte ett tag taxi till skolan trots det knappt var 900m 1 kilometer ditt. Snacka om att skolan tog allvar på hoten fick byta skola från 4 till 9an. Så pratade precis om en annan.

Jag lever trots allt än idag valt ta med vissa saker. Inte allt hände massa annat också. Och mobbning gör en stark psykiskt. Glöm aldrig ni är bra på erat sätt.. Rösta gärna helt anonymt man kan bara se vad som har mest.

Har ni blivit mobbade?

View Results

Loading ... Loading ...

Förlåt för gammal bild hade tyvärr inte något nytt. Men hoppas det inte gör något.

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *