tänkte inte skriva

Fick iallafall en liten semester. Ett bråskande inlägg känns som det behövs? Nästa inlägg på måndag. Iallafall inte så här sent.

jag har vid måltider haft bröstsmärtor ibland, säkert pågått flera veckor. Känner igen smärtan tror det hänger ihop med ångest. Och kanske äter jag lite för fort, ett gäng faktorer. Kan utlösa det.. Iallafall hade inte lunginflammation. Trodde det, då skulle massa planer ställas in. Har varit på akuten 11 timmar. Är frisk alla prover såg bra ut. Första gången vad jag kan minnas, Akuten tar blodprover. Men härligt att allt såg bra ut. Kommer denna gång inte nämna företag namn. Men får helt klart en tankeställare. Stavas det så?? I min packlista står det en liten burk förtjockningsmedel. Ska på äventyr.

Mellan den 18e – 20e kommer det vara tyst här. Skriver nog den 17e. Inte hundra helt men ändå. om den sjuttonde. Bra att jag redan nu varnar. Är så jävla taggad var säkert fyra år sen jag såg en konsert. Nu vet ni nog? Låter det vara osagt.

med detta vill jag bara meddela mår toppen. Jag hoppas som sagt talet snart kommer. Redan på sjukhuset kunde folk höra ord när jag låg inne 3.5 månader. Så det är påväg, ger mig aldrig har pannben av stål. Halva livet av mobbning gör mig stark psykiskt.

Kommer skriva mer om mobbning någon annan gång. Iallafall det har skett rent av för jävligt!

Förlåt för bara en bild tackade nej till två. Hade inte planerat besök på akuten och skriva idag. Mormor min står för bilderna. Jag kanske fotar några men till 90% står hon för.

glöm inte heller ställ tillbaka klockan nu är det vintertid som gäller. Vill även passa på att önska er en bra helg. Och en trevlig halloween. Hoppas inte för mycket skräck.

Tack att just du läste.

2 svar på ”tänkte inte skriva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *