mina ärende och lite annat

jag har idag saker att skriva om, trodde på torka idag.. saker jag har gjort är intressant lovar.

Nu kör vi.. Först var jag på Capio fick hjälp med en spruta jag tar varje månad en spruta. Hormoner har även sjukdom akromegali. Så blir jag sjuk så blir jag ibland riktigt döds sjuk. Man ska väl vara glad att man bor i Sverige… I USA kostar sjukvården multum. I alla fall fick hjälp med en spruta. Var spruträdd som yngre inte nu. Behöver man ta sprutor varje månad så försvinner skräcken.

Efter Capio åt vi eller rättare sagt jag inte Mormor. På YA asiatisk mat. Buffén var dunder som vanligt åt idag igen sushi tyvärr. Men dom hade annan mat jag åt. Blev mät direkt! En tallrik är inte vanligt mig? Men super tack till Mormor min för maten.

Var vi iväg på sizing i lilla Enköping. För att fördriva tiden i stan. Innan klippning efter maten åkte vi. Var bland annat till Bredsand och Klubbholmen. Vem vill vänta en timme på klippning på plats? Tur att vi hittade på annat. Fördriva tiden helt klart. Innan var jag iväg på ett bank ärende. Förlåt om detta blir blir massa information. Först capio, sen ya, sen banken, sen sizing och till sist klippning. Så alla kan hänga med och ingen behöver vara förvirrad.

Vill även berätta så mycket om ursäkt om någon tolka mig otrevlig I förra blogginlägget. Är inte alls sån. Ingen har sagt nått, jag tänkte själv på det idag.

ni får se resultatet av klippning först av alla Mormor och frisören har redan sätt. Fick klippning för trehundra något barnklippning. Mormor stod även för klippning priset. Hon betalade för min klippning. Hon klippte inte mig! Väljer även reklam idag med, totteshår rekommenderar jag en av Sveriges bästa 10/10 rekommenderar. Dom håller hus i Enköping! Vill ni läsa mer om totteshår? Klicka isåfall här https://www.totteshar.se/ är inte sponsrad och inget samarbete med Tottes.

Tack att just du läste.

2 svar på ”mina ärende och lite annat

  1. Marie Svara

    Vilken himla tur att mormor hjälpte dig med klippning och inte klippte till dig 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *