resa till Turkiet att se framemot

Vill såklart börja tacka min Mormor. Hon bjuder alltså på denna resa! Valt att gå ut med hotell för er, men annat är censurerat.

lagom pepp hoppas balans och tal har kommit tillbaka då, men man kan inte begära. 231 dagar mycket kan hända. Har förhoppning balans och tal då. Men ingen vet?

låter inte alls som förr så när om jag kan tala lite offtopic då, kommer låta helt annorlunda. Men vill såklart att allt kommer tillbaka.

tänkt resa med Nordic när jag är hundra frisk, men kul med Turkiet som uppvärmning. Man kan lugnt säga uppvärmning.. Kommer vara stekhett tror jag. Inte kollat vädret där? Men sommartid brukar väl vara varmt i Turkiet? Kollar vädret någon dag innan avfärd. Skönt att äntligen lämna Sverige man behöver ibland fara bort.

Några vänner känner säkert till resan till Magaluf? Kommer inte göra en repris denna gång. Bröt foten och gipsades i Magaluf. Man brukar ibland skämta gör inte om Magaluf. Ingen risk. Klart det alltid finns en risk. Men ser inte mig ramla igen! Jag var nog lite full? När jag ramla alltså.

kul för företag att dom får lite gratis reklam? Ingen sponsrar mig tyvärr klart man vill? Men ingen vinning 20 30 läsare. Går inte in exakt på statistiken. Men med tanke att jag inte nämner företag ofta är reklam stort. Klart jag vill nämna allt och alla. Men gdpr och allt annat stoppar mig.

Är alarnya fint? Har aldrig varit i Turkiet. Bara Spanien och länder / öar man kanske ska säga öar? Mallorca, Gran canaria och självklart Spanien några gånger. Så många minnen från dessa resor.

Floria beach hotell är det ett bra val? Valde efter betyg. Detta hotell hade mest kanske värt att nämna all inklusive. Så kul vet knappt vad jag ska skriva. Är bara så glad! Med strand och barer nära är toppen enligt mig.

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *