grejer jag fått vänjas vid

Vill först säga förlåt om inlägget blir kort.

Innan jag fick hjärn inflammation så var jag blyg för att folk skulle se mig naken utan kläder. I och med sjukhus tiden fick jag hjälp med dusch en gång i veckan ibland kvinnliga ibland manliga fick redan då vänja mig att okända såg mig naken. Dom som jobbar inom vården får ofta se sånt? När jag sedan kom hem fick jag hjälp en gång om dagen. Också av okända då folk.

Med tiden vänjer man sig. Tyvärr måste dom hjälpa mig. Hur ska jag annars klara mig? Kommer skapa en röstning även känt som poll på engelska för er man är helt anonym.

Är ni blyga att vissa er nakna?

View Results

Loading ... Loading ...

sen att få hjälp med nästan allt är jobbigt. Att behöva ha hemtjänst som 28 åring. Är pinsamt det känns som barnvakt ibland. Men bra att det finns, utan dom hade jag nog aldrig klarat mig hemma. Så här med ger jag företaget Allas vård och omsorg avo. Vill även länka https://allasvardomsorg.se/. Enköping gäller detta. Rekommenderas starkt!

Vet att vissa saker har jag redan nämt men nu kommer ett helt blogginlägg om det.

Förlåt för inga bilder idag men hoppas ni står ut? Nästa blogginlägg kommer nog bilder.

lite offtopic, har precis blivit bjuden på en resa till Turkiet nästa år. Nu har jag mer att se fram I mot. Hela familjen Mamma, Mormor, jag och min lilla syster åker då. Ingen är nämnd vid namn i vanlig ordning.

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *