Dagens inlägg

precis vaknat, sista man gjorde igår var och boka klipp tid.

man drömmer fett ofta att man kan prata, egentligen hur funkar samhället för en som är 95% stum vet jag skrev annat någon gång men 95 stämmer. Ett helvete att inte kunna tala när man engång har kunnat. Förlåt att jag svär. Men kändes som ni förstod bättre?

Har även gjort om talsvorigheter.se lite man kan knappt se skillnad med blotta ögat. Vill liksom publicera loggan över allt men går ej, syns bäst med vit bakgrund. Tänkte även byta header eller gjorde det först böt sedan tillbaka till gamla. Då loggan inte såg bra ut som header. Stavas det loga eller logga?

ni får gärna kontakta mig var inte blyga ingen fråga är dålig precis. Märkt av tomhet i alla contact forms och q & a. Tyvärr tror jag många är blyga. Jag lovar bits inte.

att vakna upp till en ny dag kanske många gillar? Inte jag ännu en dag av helvete… En vacker dag kommer allt vara som vanligt. Men väntan tär på mig. Att vakna upp till talfel, förstörd finmotorik och nedsatt balans är sjukt jobbigt så ni vet!

Tack att just du läste.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *