Min dag och lite annat

Skulle egentligen kolla på inspelning av Morran och Tobias. Går ut med namnet nu då Enköping posten har gjort det. Men adress är hemligt! Men det var inte någon inspelning idag, så vi hoppade, ska se i morgon om det är? En vän såg första inspelningen en vecka sen.

Vet att ni vill läsa om mig lite vad jag har drabbats för om mig står det mer, har blivit av med tal, finmotorik och balans. Vet att många tror det kommer tillbaka.. Själv tror jag 80% av mitt tal kommer tillbaka. Har gjort och gör framsteg hela tiden!

Tyvärr känner jag mig som ett barn, vet egentligen inte mycket om sjukhus tiden. Låg jag exempel i komma i början? Kul om någon som var med mig fett mycket. Kan skriva till mig, typ en historia eller något från sjukhus tiden. Vill veta det mesta. Höll på att dö, trodde sjukhuset skulle döda mig i början. Sjuka halisar. Tänker inte nämna avdelningar men låg en vecka på en psyk avdelning där folk gråter och en gick därifrån med personal. Varför jag hamnade där? Försökte hoppa från en balkong. Trodde tyvärr det var rätt väg att fly? Ville bara hem och vart hela tiden hindrad. En gång drog jag till och med ut min egna nål flygplan kanske ni förstår? Och personal var rädd att sticka sig. Tur att ingen gjorde det!

minns även tråkigheter från sjukhus tiden en gång bet jag flera bland annat min egna Mormor har i efterhand bet massa om förlåt. Och några gånger på sista avdelningen fick jag utbrott kändes som ett fängelse, jag hade nästan ner min tv i mitt rum engång. Och massa annat tänker inte nämna det! Varför var jag så arg? Ville bara hem hit, var trött på att hela tiden ligga på en brits. Vit sjukhus säng.

Vill egentligen rekommendera en avdelning men låter bli hoppas ni hamnar där om ni får hjärnskada eller stroke. Önskar såklart att alla håller sig friska. Inte så att jag hoppas någon blir allvarligt sjuk.

minns även vakter höll fast mig i en sjukhus säng, och gav mig en spruta lugnande. Ofta vakter fick rycka in på mig. Men tur att dom finns! Och sjukhus personal satt vak i månader för mig, på slutet en tid slapp jag det.

Kommer skriva mer när jag vet mer…

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *