äventyr gör reklam denna gång

med reklam menade jag, restaurang vi åt på i bilden kan ni se. Är förövrigt sjukt sliten nu. Men får tacka Mormor för en fantastisk dag i en byhåla utanför Västerås. Kommer dock inte avslöja denna plats vill inte helt enkelt. Lagligt ja visst. Men vill ha lite privecy? Kanske inte stavas så. Men det blir nog super bra ändå.

Om vi ska vända oss till minneslunden samt en gravsten? Respekt för döda har jag valt att censurera vissa bilder. Mycket gång, så vart väl trött då? Men värt det. Fick hälsa på några döda släktingar. Visst mentalt jobbigt för vissa? Inte för mig. Hade bara en stor koppling till två. Därför inte jätte jobbigt för mig. Mest fint! Att tända ljus och skänka en tanke tycker jag alla bör göra när någon närstående dör.

innan förlåt för hoppning vissa uppskattar andra inte. Innan iallafall var och hämtade ut ett paket på min lokala ica handlare. Helt själv, med kommunikation verktyg Mormor. Vilket framsteg va? Innan själva resan började. En julklapp vet att min sambo läser därför avslöjar jag inte något. Kommer blogga efter julklapp öppning så ni kommer få veta då.

Iallafall tillbaka till resan, åt på ett kafé. Åt kladdkaka med grädde yummi yummi. Efter jag var klar så, fick jag se sjukt mycket julpynt. Tror ärligt min sambo hade stormtrivs i den butiken. Ni får helt enkelt se bilder efter texten, man kanske ska säga blogginlägg?

efter allt annat när vi var klara så åt vi på en restaurang i Västerås. Gott är det ända jag kommer på i ord väg. Jag beställde thai chicken curry, och mormor något annat.

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *