Nytt inlägg för dagen, idag är det äntligen helg

Skrev nog fel i för förra inlägget. Spreadshirt leverar en julklapp som jag har fått tydligen. Kollade nog fel, på min mejl. Idag ska jag bara softa, fredag som sagt. Realese radar på en plattform ni vet nog vilken? Vill inte outa därför hemligt. Ända att se fram I mot varje fredag. Jag blir så ledsen, vänner festar fira in helgen, själv kan man inte delta. Pågrund av sjukdom eller sviterna efter hjärninflammation. Kommer en dag för det med, är bara jobbigt att vänta.

En vän kommer ge massa kärlek innan en kryssning. I form av shottar, kramar och det gör mig så jävla glad. Att många ställer upp och leverar kärlek så mycket.

Lever som sagt på förtjockningsmedel I dryck just nu, jobbigt som sagt. Ville svära egentligen men lätt bli. Fyra skopor stort glas har blivit en. Så stora framsteg, trodde ett tag att jag aldrig skulle bli kvitt. Men med sådana framsteg är jag snart fri.

Att vara instängd i en kropp som bara funkar halvt, är nog jobbigare än folk tror. Men man lär sig leva med det.

Vet att jag skrev lite bara om mig själv i förra inlägget. Men för mig är det viktigt att dela med sig.

Håll er gärna borta från droger också, vet att alkohol är en. Men andra likt cannabis, hash och sånt. Är som sagt rädd om er. Sätt för mycket skit! Därför skriver jag detta.

Har även nått ett drömmål hundra vinster. På ett favorit spel. Vill dela med mig av det trots att det inte är thema på det, är sjukt stolt. Har kämpat flera år, så hundra vinster är mycket. Det är ett gratis spel. Undrar ni namn eller något kontakta mig i privat meddelande. Vill som sagt inte outa något här. Liknar ett brädspel.

Varför jag är så noga med att inte nämna någon eller företag. Är för jag vill vara försiktig gdpr, liknande grejer. Och vill inte göra reklam för andra. Vill även vara clean, vara själv I bloggen.Hoppas som sagt alla har en dunder helg / får som sagt.

Tack att just du läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *